Mijn diensten


Ik begeleid de transformatie van leiders en organisaties door het vergroten van vertrouwen, rust en moed om voor de bestendige prestaties van organisaties te zorgen.

Mijn dienstverlening is hieromheen opgebouwd.  Vanuit mijn ervaring en wat er nodig is bij jou als klant. Als je het mij vraagt heb ik niet een vaste werkwijze, wel merk ik dat het werken met waarden zoveel energie en verbinding geeft dat dit veel terugkomt. Zoals Richard Barrett zei “Values are the energetic drivers of our aspirations and intentions“. Dit zit zo diep in ons verankerd dat het een heel vrij en effectief element is om mee te werken. Voor ieder individu, team en organisatie. Kijk vooral bij de Cultural Value Assessment voor meer inspiratie.

Organizations that invest in developing leaders during significant transformations are 2.4x more likely to hit their performance targets.

– McKinsey

Iedere situatie is uniek. Ik werk in het moment, met wat er zich aandient en relevant is voor de klant. Alles begint bij het eerste moment, het eerste contact waarin we gaan kijken wat er speelt, hoe we het kunnen uitdiepen en concreet maken, een duidelijk pad naar de oplossing. Klein of groot, het maakt niet uit.

De diensten die ik aanbied pas ik altijd aan de situatie aan. Het is mijn ervaring dat de verandering van een organisatie, de verandering van de organisatiecultuur danwel een team of onderdeel een vast patroon volgt.

Die reis begint altijd met de bewustwording van de leider. Van hem of haar alleen. Dat kan soms eenzaam zijn maar juist in die eenzaamheid zit de potentie en duidelijkheid. De duidelijkheid om ergens echt voor te gaan. Vanuit daar ontwikkelt zich het hele proces.

Culture drives performance by unleashing human potential

– Richard Barrett

Is jouw interesse gewekt?


Herken je jezelf in de situatie die ik heb beschreven? Dan is het wellicht tijd om eens samen koffie te drinken. Uiteraard geheel vrijblijvend denk ik graag een uurtje met je mee.